Ledige stillinger i Hof Kommune

Ledige stillinger i Hof kommune

Miljøterapeut - Hof skole

80 % miljøterapeut  -  midlertidig stilling ved Hof skole

Hof skole er en 1 – 10 – skole med 440 elever. Skoleåret 2015/2016 har skolen ledig stilling som miljøterapeut. Den som ansettes vil inngå i et team av lærere og assistenter med ansvar for å legge til rette for elever med spesielle utfordringer innenfor et bredt spekter. Skolen har en egen spesialpedagogisk enhet med egnede lokaler.

Den som ansettes har et tilsettingsforhold 01.08.2015  -  31.07.2016 med mulighet for forlengelse. Arbeidsoppgavene er konsentrert til elevenes skoledager og skolens planleggingsdager.  Arbeidsuka vil dermed ha ca. 35 timer.

Oppgaver

-i samarbeid med kontaktlærer og faglærer å forme elevenes skoleuke
-planlegge, gjennomføre og evaluere faglige opplegg og drive hverdagstrening med
 utgangspunkt i egen kompetanse og i samarbeid med de andre på enheten
-i noen grad delta i skole-/hjemsamarbeid

Ønsket kompetanse

Vi ønsker søkere med vernepleie eller annen aktuell høyskoleutdanning, men også andre med relevant kompetanse og erfaring vil komme i betraktning.

Lønn:                          I henhold til gjeldende avtaleverk.

Søknadsfrist:             31.05.2015.

For ytterligere informasjon om stillinga, ta kontakt på telefon 33 09 52 50:

rektor                          Inger Hilde Kile

inspektør                     Are Holand

Søknad må sendes elektronisk til https://e-skjema.no/hof  ref stillingsnr. 15/683