FrivilligAktiv en frivillighet og aktivitets nettportal for Hof og Holmestrand

Logo for den nye netportalen frivillig aktiv. - Klikk for stort bilde
Frivillighet og aktivitets nettportal for Hof og Holmestrand er nå lansert. Siden er åpen og frivillighetskoordinatoren Kebel Marin Fleites er klar for tettere kontakt med frivilligheten. Vi ønsker rask registrering og synliggjøring av aktiviteter som skjer lokalt.

Det er også åpent for å starte med profilering av lag og foreninger. Vi kan lage en egen nettside for de som ønsker det. Dette vil gjøre det enklere for befolkningen å vite mer om frivilligheten.

Send e-post eller ring for å avtale en samtale.

Klikk på linken for å komme direkte til frivilligaktiv.no