Nord-Jarlsberg kulturskole

 

Interkommunal kulturskole for Re, Holmestrand og Hof

Nord-Jarlsberg kulturskole er kulturskolen for Re, Holmestrand og Hof. Vi har i overkant av 400 elever som får opplæring av 24 høyt kvalifiserte lærere på ulike disipliner. Det foregår undervisning desentralisert i de tre kommunene. En del av våre tilbud finnes alle tre steder, og enkelte tilbud kun i en eller to av kommunene. Vi har tre baser: Våle samfunnshus, Gjøklep ungdomsskole og Hof kultursenter.

God jul og godt nyttår! Og farvel!

Onsdag 13. desember er siste undervisningsdag for elevene i Nord-Jarlsberg kulturskole før juleferien. Vi ønsker dere alle god jul og godt nyttår! Første undervisningsdag etter jul er onsdag 3. januar.

Fra og med nyttår vil ikke Hof kommune eksistere lenger og denne hjemmesiden vil bli nedlagt. Kulturskolen får ny hjemmeside i Holmestrand kommune fra nyåret.

Takk og farvel Hof kommune!

2017/2018 - status elevplasser

Visuell kunst (Tegning, maling, skulptur etc.): Noen få ledige plasser i Hof.

Drama/teater: Noen ledige plasser på de eldste gruppene.

Gitar: kort venteliste i Hof og Holmestrand.

Cello: En ledig plass. (Førstemann til mølla...)

Kirkeorgel: En ledig plass. (Førstemann til mølla...)

Korpsinstrumenter (fløyte, klarinett, saksofon, messinginstrumenter og slagverk): Vi har ledige passer på slagverk, fløyte og messinginstrumenter  i Holmestrand.

Fiolin: Kort venteliste.

Sang og kulturkarusell samt piano i Holmestrand: Noe venteliste

Gitar og piano i Re samt piano i Hof: Lang venteliste. Hvis du er ivrig etter å komme i gang med et instrument nå, bør du vurdere noe med kortere venteliste.

Kulturskolen tar imot nye søknader hele året. Dersom du er interessert i noen av våre tilbud, kan du sende inn søknad via vårt elektroniske søknadsskjema.

Arrangementer

Nord-Jarlsberg kulturskole har fått Facebook-side: https://www.facebook.com/NJK2016/?notif_t=page_fan. Heretter vil all informasjon om våre arrangementer legges ut på facebook-siden.

 Ta kontakt for mer info: thomas.moshaug@hof.kommune.no

Eller telefon: 911 88 654

Elevarbeid - visuell kunst

Hvis du vil lese mer om hvert enkelt tilbud så gå inn på "Fagtilbud".   

Hvert semester arrangerer vi kunstutstillinger og huskonserter. Vi besøker institusjoner og setter opp teaterforestillinger. Semesteret avsluttes med stemningsfulle julekonserter i flere av kirkene våre.

Undervisningen
Kulturskolen underviser ukentlig i musikk, teater og bildende kunst både i Re, Holmestrand og Hof. Dersom ikke annet er oppgitt, er tilbudene åpne for barn/ungdom i aldersgruppen 6-19 år. Vi har dessverre for tiden ingen tilbud til barn i førskolealder. Her er oversikt over tilbudene i kulturskolen

Søke om plass - si opp plass
Det er opptak av nye elever hver høst og vår. Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. juni, men vi tar i mot søknader gjennom hele året, og tar inn elever fortløpende der hvor vi har ledig kapasitet. De som ikke får plass vil bli satt på ventelister. Utmeldingsfrist for elever som ikke ønsker å fortsette er 1. desember for vårsemesteret og 1. juni for høstsemesteret. Ta kontakt for mer info.

kulturskolen@hof.kommune.no 

Kontakt oss for mer informasjon:
Torild Rosenvinge, kulturskolerektor
Thomas Sigernes-Moshaug, kulturskolekonsulent

 
Hof kommune, Hofslundveien 5, 3090 HOF - 33 05 95 00 - postmottak@hof.kommune.no - Org nr 864 951 732Om nettstedet
Utviklet av Sem & Stenersen Prokom